Vánoční sezóna je za námi

Nádherný dopis nám po posledním koncertě v tomto roce poslali manželé Haasovi. Moc za něj děkujeme a doufáme, že jsme podobnou radost udělali i ostatním v publiku. 

 

 

Vážení permoníci,

 

dnes jsme měli to obrovské štěstí a navštívili jsme Váš úžasný koncert v kostele sv. Martina. Ještě nyní nám běhá mráz po zádech, když si vzpomeneme, jak krásné melodie zcela naplnily prostor kostela. Zejména pasáže doprovázené impozantní hrou na bicí byly naprosto dechberoucí. Myslíme si, že zejména v dnešní době, kdy se o Karviné hovoří zejména v souvislosti s potížemi společnosti OKD, by to měl být právě Permoník, komu by se média měla věnovat mnohem více a na úkor šíření špatné nálady raději rozsévat prostřednictvím hudby dobrou náladu a veselí. Možná by stálo za úvahu také upravit motto "Karviná, město kde žijeme" na motto "Karviná, město které dalo světu Permoník". Přejeme Vám mnoho úspěchů ve Vaší další náročné práci a už teď se těšíme na Váš další koncert.

 

S pozdravem Pavel a Jiřina Haasovi, Petrovice u Karviné

 

 

Nejen manželům Haasovým, ale všem, kteří jste se přišli podívat na naše vánoční koncerty, děkujeme za nádhernou atmosféru, kterou jsme na koncertech společně vytvořili. Rádi Vám budeme inspirací i v novém roce, stejně jako jste Vy inspirací nám. Bez diváka nebo posluchače je totiž každé umění jen poloviční.

 

Krásné svátky a všechno nejlepší do nového roku!

 

autor: Dominika Škrabalová

Kontaktujte nás

Chtěli byste, aby Vaše dítě poznalo své schopnosti, naučilo se pracovat v kolektivu a podívalo se díky hudbě do světa?
Chtěli byste si pozvat sbor na Váš koncert či oslavu narozenin?

Napište nám!

Permoník Choir Karviná

ZUŠ Bedřicha Smetany
Majakovského 2217
734 01 Karviná-Mizerov


číslo účtu: 1721439309/0800
sborovestudiopermonik@gmail.com