Ostravský Gong rozzáří Vánoční hvězdy s Permoníkem

Sborové studio Permoník vystoupí 6. prosince v ostravském Gongu. Na scéně se sejde více než 150 lidí a sálem se ponesou melodie od Crosbyho po Lennona.

 

Vánoční hvězdy s Permoníkem, takový je název velkého koncertu Vladimíra Hrona a Sborového studia Permoník, na který se můžete těšit už v úterý v 19 hodin. Na pódiu se sejdou Permoníci od těch nejmladších dětí až po Koncertní a Mužský komorní sbor. Mnozí z nich zažijou atmosféru tak velkého kocnertu vůbec poprvé. Sál ostravského Gongu, který má na 1500 míst, je navíc z velké části vyprodaný. 

Spolupráce s Vladimírem Hronem se zrodila před 7 lety na soutěži Miss Reneta, kam pořadatelé pozvali Permoník i známého zpěváka jako hudební doprovod. Příležitostná spoluúčinkování pak "zavinilo", že si zpěvák Permoník oblíbil a rozhodl se s ním oslavit padesátiny. Spolupráce je nám o to milejší, že jsme stejné jubileum oslavili letos na jaře i my. Dárky se ale budou nadělovat hlavně posluchačům, kteří se mohou těšit na neznámější vánoční melodie, namátkou Bílé Vánoce, Pie Jesu nebo Happy Xmas.

 

Na koncertě vystoupí Vladimír Hron, Sborové studio Permoník, Ilona Csáková, Kateřina Jalovcová, Lucie Černíková, Vojtěch Drahokoupil, Filhramonie B. Martinů Zlín a další. 

 

Za podporu děkujeme Moravskoslezskému kraji a dalším partnerům Sborového studia Permoník. 

  

Srdečně Vás zveme na největší koncert letošní sezóny! Vstupenky v síti Ticketportal a v Ostravském informačním servisu.

 

autor: Dominika Škrabalová

Kontaktujte nás

Chtěli byste, aby Vaše dítě poznalo své schopnosti, naučilo se pracovat v kolektivu a podívalo se díky hudbě do světa?
Chtěli byste si pozvat sbor na Váš koncert či oslavu narozenin?

Napište nám!

Permoník Choir Karviná

ZUŠ Bedřicha Smetany
Majakovského 2217
734 01 Karviná-Mizerov


číslo účtu: 1721439309/0800
sborovestudiopermonik@gmail.com