Milá paní Šeinerová, gratulujeme!

Prezident České hudební rady a ředitel Janáčkova máje Jaromír Javůrek předal Evě Šeinerové ocenění za celoživotní práci. To vše na půdě Janáčkovy konzervatoře před mikrofony Vltavy aneb jak jsme slavili ZUŠ open. 

 

Mnoho náměstí, škol, knihoven a sálů rozhýbala 30. května celostátní akce ZUŠ open. Zapojil se do ní i Permoník a to hned dvojím spůsobem. Koncertní sbor se totiž účastnil koncertu na Janáčkově konzervatoři v Ostravě, který natáčela Vltava, aby jej ještě týž večer pustila do éteru. V sále samozřejmě nechyběli ani naši milí manželé Šeinerovi, kteří získali ocenění za celoživotní práci pro rozvoj sborového zpěvu a propagaci české kultury za hraniemi země. Tedy, oficiálně získala cenu paní Šeinerová, ale vzhledem k tomu, že ona sama podíl svého muže nikdy nezapomene zmínit, snad nevadí, že cenu považujeme za jejich společnou :) Připojujeme i krátké video.

Hned po odzpívání sbor musel odjet do Karviné, aby stihl i náš domácí ZUŠ open u Regionální knihovny v Karviné. Na náměstí před budovou se představily děti z mladších sborů i řada instrumentalistů z naší ZUŠky.

 

Doufáme, že i Vy jste si na ZUŠ open našli to svoje a těšíme se brzy na viděnou!... Třeba s novými Permoníky a Permonicemi :)

 

 

Předání ceny paní Šeinerové na pódiu sálu Janáčkovy konzervatoře v Ostravě.

 

autor: Dominika Škrabalová

Kontaktujte nás

Chtěli byste, aby Vaše dítě poznalo své schopnosti, naučilo se pracovat v kolektivu a podívalo se díky hudbě do světa?
Chtěli byste si pozvat sbor na Váš koncert či oslavu narozenin?

Napište nám!

Permoník Choir Karviná

ZUŠ Bedřicha Smetany
Majakovského 2217
734 01 Karviná-Mizerov


číslo účtu: 1721439309/0800
sborovestudiopermonik@gmail.com