Zpříjemněte si adventní čas hudebním zážitkem

Nejrušnější doba v uměleckém kalendáři se blíží a přípravy na advent vrcholí ve všech odděleních Sborového studia Permoník. Přijměte prosím pozvánku na naše koncerty a přijďte v předvánočním shonu načerpat energii i sváteční atmosféru. 

 

Sborové studio Permoník letos před Vánocemi chystá dva velké koncerty. Na Adventním koncertě se 16. 12. v 15:30 se představí Koncertní sbor a Mužský komorní sbor, kteří společně rozezní kostel Povýšení svatého Kříže na karvinském náměstí. Zpěváci posluchače provedou tvorbou skladatelů z různých období, včetně těch soudobých a chybět nebude ani řada novinek v repertoáru obou sborů. Jmenujme na příklad skladbu Bogoroditse Devo ruského skladatele Sergeje Rachmaninova nebo naopak subtilní Eshet Chayil na židovské motivy ve smíšené úpravě. 

 

Na Velkém vánočním koncertě se pak 19. 12. v 17:30 v Městském domě kultury představí celé Sborové studio Permoník po boku Cimbálové muziky TOLAR. V první části koncertu se každý sbor představí samostatně se svým repertoárem. Ve druhé polovině se posluchači přenesou do doby zrození spasitele a uslyší příběh o jeho příchodu na svět, scénicky převyprávěný v nádherných českých a moravských koledách za doprovodu cimbálky. Malá ochutnávka na našem facebooku.

 

Zastavte se a nechte se v předvánočním čase inspirovat. Vstupenky k dostání u Věry Pazderové v ZUŠ Bedřicha Smetany, tel. 603 379 846. Zarezervovat si je můžete zde.

 

Těšíme se na Vás!

autor: Dominika Škrabalová

Kontaktujte nás

Chtěli byste, aby Vaše dítě poznalo své schopnosti, naučilo se pracovat v kolektivu a podívalo se díky hudbě do světa?
Chtěli byste si pozvat sbor na Váš koncert či oslavu narozenin?

Napište nám!

Permoník Choir Karviná

ZUŠ Bedřicha Smetany
Majakovského 2217
734 01 Karviná-Mizerov


číslo účtu: 1721439309/0800
sborovestudiopermonik@gmail.com