Koncertní sbor spolu s Mužským komorním sborem zahájili adventní sezónu v Orlové

Evangelický kostel v Orlové v pátek rozezněly tradiční české koledy s cimbálem, duchovní repertoár i vánoční hity. Koncert měl ale ještě jeden rozměr navíc. Byl také poděkováním našemu dlouholetému příteli Jiřímu Bobrekovi.

 

Zaplněný evangelický kostel v Orlové v čele s Koncertním a Mužským komorním sborem popřál panu Bobrekovi k životnímu jubileu. Tento člověk stojí dlouhá léta v čele nadačního fondu, který se zasloužil o rekonstrukci evangelického kostela a prostředky na další opravy shání právě pořádáním nejrůznějších koncertů a dalších kulturních událostí. Je také prvním mecenášem, který se k Permoníku před řadou přihlásil. Milý Jiří, děkujeme Vám za náklonnost, kterou chováte k nám, ale i hudbě a kulturnímu životu jako takovému. Děkujeme také publiku, které nám dopomohlo k vytvoření nádherné atmosféy, a Cimbálové muzice Tolat z Ostravy, která dotvořila vánoční náladu celého koncertu.

 

Vánoční pásmo s cimbálovkou v podání celého Sborového studia Permoníka uslyšíte 19. 12. v Městském domě kultury Karviné. Lístky jsou k dostání v kanceláři KSVČ Juventus na naší ZUŠ, tel. 603 379 846. Pozvánky na další koncerty najdete na našem facebooku.

 

Na závěr nám dovolte podělit se o slova, která nám napsali nakteří posluchači. Nesmírně si jich vážíme...

 

"Dnešní koncert v Orlové byl moc hezký. Zpočátku bylo mezi námi diváky trochu chladno, hodně z nás asi ještě řešilo své všední a pracovní starosti. Ale váš krásný zpěv nám zahřál srdce a rozproudil v nás více radosti. Říká se, že nejdůležitější cesta, kterou by měl člověk ujít, je sestoupit z hlavy do srdce. A myslím, že kus té cesty na koncertech vždy společně ujdeme. Děkuji a přeji hezké předvánoční dny."   Barbora Knápková

 

"Milí Permoníci, koncert v Orlové byl nádherný. Velmi pěkně zpracovaný a přednesený biblický vánoční příběh. Moc se mi líbil. A písnička pro pana Bobreka excelentní!!!! Přeji mnoho úspěchů v dalším působení a spousty spokojených diváků. Dnes měla spousta z nás slzy dojetí v očích. Děkujeme."   Naďa Vlčková

 

 

 

 

autor: Dominika Škrabalová

Kontaktujte nás

Chtěli byste, aby Vaše dítě poznalo své schopnosti, naučilo se pracovat v kolektivu a podívalo se díky hudbě do světa?
Chtěli byste si pozvat sbor na Váš koncert či oslavu narozenin?

Napište nám!

Permoník Choir Karviná

ZUŠ Bedřicha Smetany
Majakovského 2217
734 01 Karviná-Mizerov


číslo účtu: 1721439309/0800
sborovestudiopermonik@gmail.com