Sbor přátel zpěvu slaví 15 let

 

 

Pojďte slavit s námi! Narozeninový koncert chystáme na sobotu 19. května v husitském kostele v Rychvaldě. Začínáme v 16 hodin.

 

Sbor přátel zpěvu vznikl před 15 lety jako pokus nadšených rodičů zjistit, jak vlastně celé to zpívání funguje. Přidali se tehdy ke svým dětem, nejmladším Permoníčkům, aby si s nimi zazpívali pár dětských písniček. Čas plynul a tito "zpívající přátelé", mnohdy taky bývalí Permoníci, se rozhodli ve společném zpívání pokračovat. Z původní necelé dvacítky se sbor rozrostl na přibližně 70 (průběžně fluktuujících :) ) členů. Jeho řady přitom stále rozšiřují další odrostlé Permonice a Permoníci i další sboroví nadšenci.

 

Spolu s přibývajícími zkušenostmi a přibývajícím množstvím zpěvaček i zpěváků si sbor začal troufat na náročnější kousky. Od Bambulí na prvním koncertě se přes různé gospely, muzikál Hair, Little Jazz Mass Boba Chilcotta, Rybovu Českou mši vánoční, Mozartovo Requiem a další dostal až ke světové premiéře oratoria Brigitte rakouského skladatele Nikolause Schapfla v létě 2017.

 

Přijďte si s námi těch nádherných 15 let zrekapitulovat, těšíme se na Vás! Lístky můžete objednávat na tel. čísle 603 379 846 nebo mailem na adrese verapazder@gmail.com. Cena jednoho lístku je 100 korun. K dostání budou i na místě.

 

Sbormistryní je Martina Juríková, na klavír doprovází Kateřina a Lukáš Michlovi. 

 

Váš Sbor přátel zpěvu/Sbor zpívajících přátel

 

 

autor: Dominika Škrabalová

Kontaktujte nás

Chtěli byste, aby Vaše dítě poznalo své schopnosti, naučilo se pracovat v kolektivu a podívalo se díky hudbě do světa?
Chtěli byste si pozvat sbor na Váš koncert či oslavu narozenin?

Napište nám!

Permoník Choir Karviná

ZUŠ Bedřicha Smetany
Majakovského 2217
734 01 Karviná-Mizerov


číslo účtu: 1721439309/0800
sborovestudiopermonik@gmail.com