Zpíváme pro UNICEF

Letos se zapojíme do projektu na podporu fondu UNICEF, neboli Dětského fondu OSN. Výtěžek z koncertu pomůže dětem z rozvojových částí světa. Přijďte si poslechnout příjemnou hudbu a zároveň udělat dobrou věc ve středu 20. 3. v 17:30 do naší ZUŠ.

 

Zpíváme pro UNICEF je název charitativních projektu, který pod svá křídla vzal Dětský pěvecký sbor Zvonky z Mnichova Hradiště. Jeho smyslem je rozšířit povědomí o tom, jak pomoci dětem v nouzi prostřednictvím Organizace spojených národů. Celkem 64 sborů po celém Česku proto uspořádá přístí středu koncert na podporu UNICEFu. My jsme se s touto myšlenkou rozhodli spojit náš tradiční jarní koncert, kde vystoupí děti z Permoníčku staršího, Přípravný sbor Permoník, Mužský komorní sbor Permoník a Chlapecký sbor Permoník. Ten je horkou novinkou letošní sezóny. Poprvé jste naše kluky od malých až po velké mohli slyšet na vánočním koncertě v prosinci. Před pár týdny vyrazili na své historicky první soustředění a nacvičili řadu písní, ze kterých některé uslyšíte už zy týden.

 

Na programu je Budulínek z dílny pánů Svěráka a Uhlíře v podání Permoníčku staršího a písničky od gospelu přes klasiku až po Jaroslava Ježka v podání ostatních sborl. Vstupné je 50 korun, pokud byste ale chtěli podpořit děti bez zázemí větší částkou, budeme jen rádi. Právě k tomu má totiž tento výjimečný jarní koncert sloužit. Ne v každé zemi mají děti tolik štěstí, aby se mohly věnovat něčemu tak krásnému a bezstarostnému, jako je hudba. Z vybraných peněz pak UNICEF nakupuje léky, očkování, výživové doplňky a jiné nezbytné věci pro děti, kterým to všechno akutně schází.

 

Moc se na Vás těšíme 20. 3. v Koncertním sále ZUŠ Bedřicha Smetany v 17:30 hodin. 

 

 

autor: Dominika Škrabalová

Kontaktujte nás

Chtěli byste, aby Vaše dítě poznalo své schopnosti, naučilo se pracovat v kolektivu a podívalo se díky hudbě do světa?
Chtěli byste si pozvat sbor na Váš koncert či oslavu narozenin?

Napište nám!

Permoník Choir Karviná

ZUŠ Bedřicha Smetany
Majakovského 2217
734 01 Karviná-Mizerov


číslo účtu: 1721439309/0800
sborovestudiopermonik@gmail.com