Zahájení sezóny

S podzimem 2019 začíná Sborové studio Permoník svou 53. sezónu, a vězte, že bude vskutku nabitá skvělými událostmi.

Po zapojení nových členů na letních soustředěních a sezpívání současných kategorií sborů se mohl začít pilně nacvičovat aktuální repertoár. Už v září začal Koncertní sbor s radostí nacvičovat na pravidelných středečních a pátečních zkouškách pod přísnou „taktovkou“ našich zručných sbormistryň.

Když už přišla řeč na přestavbu loňského uskupení souborů, nesmíme opomenout každoroční sborové focení současných šikovných zpěváků. Chlapci, dívky, sbormistryně, klavíristky a prezident SSP se dne 13. září sešli v Golfovém resortu Lipiny, aby nafotili reprezentativní fotografie. Krásné přírodní prostředí golfu jsme mohli využít díky vstřícnosti ze strany vedení resortu, dostali jsme možnost golf si také vyzkoušet a seznámit se s ním, se sportem jako takovým.

Hned v září Permoník zazpíval široké veřejnosti Karviná na Zavíraní pramenů v Lázních Darkov, kam bývá každoročně zván. Koncertů a akcí pro Permoník je rok od roku více, nyní mladí zpěváci usilovně nacvičují na slavnostní koncert k 95. výročí založení Základní umělecké školy Bedřicha Smetany, který se uskuteční 24. října v MěDK Karviná. Samozřejmě Vás srdečně zveme, abyste se této události zúčastnili. Budete mít možnost zhlédnout výkony všech oddělení ZUŠ a premiéru naší verze světoznámého muzikálu Josef a jeho pestrobarevný plášť, který jsme pro Vás nacvičili a doufáme, že se bude líbit.

autor: Anna Knápková

Kontaktujte nás

Chtěli byste, aby Vaše dítě poznalo své schopnosti, naučilo se pracovat v kolektivu a podívalo se díky hudbě do světa?
Chtěli byste si pozvat sbor na Váš koncert či oslavu narozenin?

Napište nám!

Permoník Choir Karviná

ZUŠ Bedřicha Smetany
Majakovského 2217
734 01 Karviná-Mizerov


číslo účtu: 1721439309/0800
sborovestudiopermonik@gmail.com