Podzimní novinky...

 
 
 
 
Stejně jako v záři, ani v říjnu žádný Permoník nelelkoval. Členové sborového studia, od nejmenších po Koncertní sbor, se úspěšně aklimatizovali na ztížené podmínky, které souvisí s podzimním návratem do základních, středních a pro některé i vysokých škol, a jsou připraveni na nastávající vysilující, ale i přesto krásnou, činnost ve sborech.
 
Od nácviku písní na oslavu 30. výročí Sametové revoluce přes víkendové soustředění mladších členů až po společnou zkoušku České mše vánoční od Jakuba Jana Ryby Sboru přátel zpěvu a Koncertního sboru Permoník proletěli naši sboristé během již uplynulého října a první poloviny listopadu. 
Tento víkend, 16.11. a 17. 11. nás čeká sobotní koncert v Orlové a již zmíněná SametOva na Ostravském náměstí, na níž vás srdečně v 17.00 zveme. Vedle ostatních interpretů na jevišti zazní i známé hity, například Motlitba pro Martu, Hej Jude nebo Karavana mraků, v podání našich skvělých sólistek, sólistů Koncertního sboru Permoník. Našim váženým hostem bude talentovaný Michal Žáček, který nás doprovodí na saxofon. Můžeme Vám přislíbit, že nudit se rozhodně nebudete.
 
Dále je naší milou příležitostí Vás pozvat na, jak koncerty, tak i akce plné zábavy, v tomto a příštím měsíci.
 
Může za to štrůdl v podání Přípravného sboru Permoník a žáků Literárně dramatického oboru 21.11. 2019 v ZUŠ Bedřicha Smetany,
 
Velký Vánoční koncert 17. 12. v MěDK Karviná, na kterém máte možnost vidět všechny sboristy na jevišti během jednoho večera, nabitý koledami a vánoční náladou.
 
A samozřejmě nesmíme zapomenout na tradiční Adventní koncert, který letos proběhne 21.12. netradičně v Kostele sv. Petra z Alkantary v Karviné-Doly.
Když se rozhodnete navštívit jeden z našich koncertů, rádi Vám zazpíváme a zpříjemníme Váš den.

autor: Karolína Krúpová

Kontaktujte nás

Chtěli byste, aby Vaše dítě poznalo své schopnosti, naučilo se pracovat v kolektivu a podívalo se díky hudbě do světa?
Chtěli byste si pozvat sbor na Váš koncert či oslavu narozenin?

Napište nám!

Permoník Choir Karviná

ZUŠ Bedřicha Smetany
Majakovského 2217
734 01 Karviná-Mizerov


číslo účtu: 1721439309/0800
sborovestudiopermonik@gmail.com