Oslavy se blíží, už máte svůj lístek?

Přátelé, je to tak, oslavy 55. (+1) narozenin se kvapem blíží. Aby vám neutekl váš favorit, níže předkládáme přehled všech akcí, které během oslav můžete navštívit a na které vás srdečně zveme. S nikým naše narozeniny neoslavíme raději, než s vámi, Karviňáky, našimi nejvěrnějšími posluchači, současnými i bývalými členy sboru, rodinami a přáteli. ????
 
????Ve čtvrtek 23. června v 16:30 se vám v Obřadní síni Městského domu kultury představí to nejlepší z komorních uskupení Permoníku ????
Lístky k zakoupení v MěDK, kině Centrum nebo online na stránkách MěDK v sekci Kalendář událostí
https://www.medk.cz/.../proc-bychom-se-netesili-s...
????V pátek 24. června v 17:00 na zámku Fryštát vystoupí Permonice, hostující sólistka Národního divadla moravskoslezského a Slezského divadla Opava Dominika Škrabalová, klavírní mistr Lukáš Michel a Mužské kvinteto Permoník ????????
????Ze zámku si pak můžete odběhnout zchladit se a pokochat duchovní hudbou do kostela Povýšení sv. Kříže ⛪️V 19:30 zazpívá Koncertní sbor Permoník, Mužský komorní sbor Permoník a Sbor přátel zpěvu.
Vstupenky zde: https://www.medk.cz/.../proc-bychom-se-netesili-s...
????V sobotu 25. června se v Městském domě kultury představí Sborové studio v celé své kráse hned dvakrát, poprvé v 10:30, podruhé v 17:00. A zazpíváme si všichni společně, od těch nejmladších, přes ty nejzkušenější, až po nejnadšenější bývalé členy Permoníku ????
????A v neděli po obědě zavítejte procházkou na Lodičky! ⛵️V 15:30 to Permoníci rozjedou na lehčí muzikálovou notu pod širým nebem ????
Těšíme se na vás! (A lákáme foto vzpomínkou na poslední takové společné zpívání na Lodičkách ????)
     
    Autor: Daniela Kučerová
 
 
 
                        

autor: Veronika Majerová, členka KS

Kontaktujte nás

Chtěli byste, aby Vaše dítě poznalo své schopnosti, naučilo se pracovat v kolektivu a podívalo se díky hudbě do světa?
Chtěli byste si pozvat sbor na Váš koncert či oslavu narozenin?

Napište nám!

Permoník Choir Karviná

ZUŠ Bedřicha Smetany
Majakovského 2217
734 01 Karviná-Mizerov


číslo účtu: 1721439309/0800
sborovestudiopermonik@gmail.com